Camperverhuur

Onze campers zijn nog beschikbaar van:
– 5 t/m 26 juli (2-persoons)
– 23 t/m 30 augustus (5-persoons)
– 30 augustus t/m 6 september (2-persoons)
– 6 t/m 27 september (5-persoons)


Erop uit met de camper. Iets voor u? De camper geeft een gevoel van vrijheid. Het is leuk, avontuurlijk en handig! U bent onderweg, met alle comfort en luxe van thuis. Genieten van de mooiste plekken en van de mogelijkheden om te gaan en staan, waar en wanneer u maar wilt. Een reis naar afgelegen plekken of juist een stad bezoeken? U parkeert de camper aan de rand van de stad en gaat het centrum op de fiets verkennen. Genoeg mogelijkheden om uit te kiezen hoe uw vakantie met een camper eruit zal zien.

Onze compleet uitgeruste campers zijn in 2023 en 2024 aangeschaft en zijn voorzien van alle gemakken. De campers bevatten een automatische versnellingsbak en een milieuvriendelijke Euro 6 motor, waarmee u toegang heeft tot alle steden. Alle campers worden goed onderhouden en compleet gecontroleerd voordat uw nieuwe avontuur begint.

Wilt u graag eens een kijkje nemen of meer informatie over de camperverhuur? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak.

Wij hebben ook diverse campers te koop staan. Kijk eens tussen onze occasions voor ons aanbod, of neem contact met ons op voor meer informatie.

Bekijk aanbod

Voordelig huren

  • Vertrouwde service
  • Onbeperkt aantal kilometers
  • Scherpe tarieven
  • Gratis reserveren
  • Gratis parkeerplaats voor de auto
Offerte aanvragen Bekijk bestelbusverhuur

Aanbod campers