Onderhoud

Tijdens de Algemene Periodieke Keuring (APK) wordt de auto op belangrijke veiligheidsaspecten bekeken. Binnen ons bedrijf zijn er drie APK-keurmeesters. Naast een APK, heeft de auto ook onderhoud nodig. Het onderhouden van uw auto is van essentieel belang. Het verschilt per auto wat de interval is. Aan de hand van fabrieksgegevens kunnen wij precies bepalen welk onderhoud uw auto nodig heeft. De juiste en voorgeschreven oliën en originele onderdelen (of van gelijkwaardige kwaliteit) worden gebruikt. Wij geven onderhoud aan alle merken auto’s, zowel nieuw als oud.

Diagnose
Voor moderne auto’s is het belangrijk om over de juiste apparatuur te beschikken. Daarom hebben we apparatuur die doorlopend updates ontvangen om de juiste diagnoses te stellen aan uw auto. Ook zijn er binnen ons bedrijf twee technisch specialisten die de juiste vakkennis en ervaring hebben om problemen en ongemakken te verhelpen. U kunt altijd bij ons terecht voor een snelle diagnose of om een indicatie van het probleem te krijgen.

Bandenservice
Goede banden zijn belangrijk voor de veiligheid in uw auto. Wij adviseren u graag welke banden bij uw auto passen, ook als het gaat over de aanschaf van zomerbanden, winterbanden of juist all season banden. Wij kunnen de banden voor u balanceren en eventueel uw zomer- en winterbanden in eigen opslag beheren.

Uitlijnen
Heeft u een stoeprand geraakt, trekt uw auto één kant op of staat uw stuur scheef? Dan is het verstandig om uw auto te laten uitlijnen. Bij het uitlijnen wordt de stand van de wielen op de weg gecontroleerd. Met onze Hunter-uitlijner kunnen wij snel een juiste diagnose stellen en de uitlijning verstellen. Een goede uitlijning resulteert in ontspannen rijgedrag, lager brandstofverbruik en minder bandenslijtage.

Onderhoud bestelauto
Als ondernemer wilt u graag dat uw bestelauto betrouwbaar is, zodat u niet met problemen stil komt te staan. Als er onderhoud of reparatie nodig is, proberen wij hier op allerlei manieren in mee te denken. Bijvoorbeeld door de auto op zaterdag te bekijken en de volgende zaterdag met de juiste onderdelen te repareren. Ook hebben we meerdere vervangende huurbussen. Haal- en brengtijden zijn zeer flexibel en op afspraak is bijna alles mogelijk.

Onderhoud camper
Veilig en ontspannen op vakantie gaan? Als campereigenaar is dat wat u wilt. Wij kijken uw camper zorgvuldig na en hebben ook de kennis in huis om deze te onderhouden. Zo is het altijd mogelijk om een afspraak te maken voor een snelle vakantiecheck of uitgebreid onderhoud voor of na de stalling. Ook op het gebied van stalling voor uw camper zijn er bij ons mogelijkheden. Het monteren van navigatie, een achteruitrijcamera, zonnepanelen, etc. behoort allemaal tot de mogelijkheden van ons bedrijf. Tevens kunt u bij ons in Lunteren ook een camper huren. Zie hiervoor camperverhuur.